• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

hurda metal tat ve kimyasal eğitim

Eren k

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Göncay plastik
merhaba arkadaşlar,
hurda metal atık toplama ve atırma tesisi için gfb başvurusu yapmam gerekiyor tesisi yeni acıldı tesis kaydı bile yapılmamış yapmam gerekenler nelerdir bide çevre il müdürlüğü kimyasal eğitimi almam gerektiğini söylendi bu eğitim nasıl alınır şartları nelerdir işletme sahibinin alması yeterlımı yoksa benım mi almam lazım

Tehlikeli metal islahi da varsa onun icin istemislerdir. Kapsaminizi ve atik kodlarinizi kontrol edip ona gore arayis icine girmenizi tavsiye ediyorum. Eger tehlikeli bir isleminiz yoksa radyasyon egitimi de demis olabilir🤗