• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hidrolik yağ veya motor yağ gönderimi nasıl olacak?

A

Anonim (a173)

Merhaba herkese. Bizde 2 varil yağ oluştu. Motor yağı mı hidrolik mi tam bilmiyorum. Çıkaran bölümle konuşacağım sanırım hidrolik yağ. Bu yağların gönderimi nasıl olacak?. Tek bir yetkili mi var türkiye'de o da petder?. Yağları göndermeden önce analiz yapılmalı filan diye bir şey duydum böyle bir şey var mı? Tam süreci anlatabilecek olan var mı? Nasıl göndereceğim?

Ekli dosyalar

• at-kyagf-rmalar20240930-20240930111020.pdf
    403.2 KB · Görüntüleme: 34
ilk defa göndereceğim yine de sormak istedim. Bu arada attığınız linke 13 01 11 kodunu girince herhangi bir sonuç çıkmıyor? @anonim (e9ae)