• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Hastane Atıkları Hakkında

Başak eylül

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
.
Merhabalar, fotograftaki gibi hastanelerdeki steril olmuş malzemelerin ambalajlarini alan arkadaslar var mı dönüşümü nasıl mümkün olabilir acaba başımız bu atiklarla belada... Yada bu atıkları almamak için ne yapmamız gerektiği konusunda önerisi olan var mi ???

Ekli dosyalar

• IMG-20200605-WA0004.jpg
    IMG-20200605-WA0004.jpg
    93.5 KB · Görüntüleme: 71
Geri dönüşümü çok mümkün değil arka tarafı kağıt vari bi malzeme, ön tarafı plastik. Birbirinden ayrışması mümkün olmadığı için geri dönüşümünü yapmak çok kolay değil. Kompozit ambalaj olarak Bertaraf firmalarına yönlendirebilirsiniz. Marmara bölgesinde iseniz bertarafı konusunda yardımcı olabilirim.

arkadaş karton bardakları aldıramıyorum ki bu atıklara gelene kadar :)

hahah keşke deinking olsa neler yapcam da :D ham selülozdan çalışınca olmuyor :D

Tertip illegalle hiç işimiz olur mu :D @Fatih Koçak AAAAAAA :D

@Başak eylül tam tersi oldugunu düşünüyorum atık kağıt örn. 50 kuruşşa 1. Hamur kağıt 1 tl plastik bardakta yanlızca 0.2 mikron plastik var atık kağıt fiyatından karton bardak aldıgınızda temizlediğinizde 1 hamur kağıt hammaddesi olabilir???

Bir konu hakkinda yine bilginize ihtiyacım var, serumları alan arkadaşlar nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz geri dönüşümü var mi bilgilendirirseniz çok sevinirim

Başak eylül
Biz Sağlık kuruluşu olarak ambalajcılarla anlaşamadığımızdan evsel atığa atıyoruz uzun bi süredir. Geri dönüşümde çaresi olmayınca kaynağında evsel olarak değerlendirdik. Tüm atık ayrıştırma bildirimlerimizi de bu şekilde yaptık. Ama artık bi çözümü varsa öğrenmeyi ben de çok isterim. : )