• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Giden tehlikeli atık

@çevreci3
Merhaba üstadım proses sonucu çıkan atiginizi uatf ile beraber lisanslı firmaya verdiyseniz ve tabstan beyanını yaptiysaniz yeterlidir. Uaft nin yeşil nushasini il cevreye dilekce ile sunacaksiniz.

@Adalet savascisi yapılması gereken herşeyi yaptım.Yeterli ise bu yaptıklarım bakanlık neden çbs sistemine böyle birşey ekleme ihtiyacımı duymuş.Eklemişki yapılması gerekiyor gibi geliyor bana :)

@Adalet savascisi
Araştırmayı yaptım artık uatflerde elektronik sisteme dönüş yapılacakmış e fatura gibi ve uatf kesmeyip sistemden kesilecekmis ve büyük ihtimallede biz bu uatfleri beyan yapacağız ve arkadaşımla konuştum uygulama 2 hafta sonra başlayacak dedi.