• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geri Dönüşüm/Kazanım

BUSE KOYUNCU

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Yunus Emre Kültür Vakfı TAT
Herkese merhabalar , ben yeni katıldım sizlerin arasına , buradan konu paylaşımlarınızla deneyimli meslektaşlarımın verdikleri bilgilere ulaşma fırsatını buluyorum herkese çok teşekkür ederim .
Ben yeni mezunlardanım , belli bir donem tat tesisinde çalıştım , geri dönüşüm/ kazanım konularında uzmanlaşmak ve ilerde de kendi mesleğimi yapabileceğim isyerimi açmak istiyorum tabi ki uzun bir süreç bu ama belli bir yönde belli bir amaçla devam etmeyi düşünüyorum .
Bu konudaki görüşlerinize , düşüncelerinize , tavsiye edeceğiniz önerilere ihtiyacım var , şimdiden herşey için çok teşekkür ederim :)

Hoş geldiniz,

Anladığım kadarıyla şuan işsizsiniz, bence şuan iş kurma adımları atmak için çok erken, şuan için size tavsiyem kurmak istediğiniz sektörde iş bulmanız ve orada bu işi öğrenmeye çalışmanız, belirli zaman sonra sadece prosesi değil bu işin maliyetini işçi giderlerini personel yönetimi,bu sektördeki piyasayı, satış hacminiz vs gibi konularla da ilgilenmeniz gerekecek.

Serkan Bey çok teşekkür ederim cevabınız için hoş buldum ,
Evet şu anda iş aramaktayım , sizin de belirttiğiniz gibi istediğim sektörde iş bulmayı amaçlıyorum. Haklısınız tabi ki şu an için çok erken benim için uzun soluklu bir süreç olucak; bu sektörü baz aldığımda kendimi geliştirebileceğim şekilde işi öğrenmek istiyorum. Siz değerli meslektaşlarımdan istediğim sadece geri dönüşüm /kazanım tesislerinden yukarıda bahsettiğiniz şekilde kendimi kademe kademe ilerletebileceğim sektörlerden deneyimlerinize, fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.
@Serkan Çiçekay

@Serkan Çiçekay realist yaklaşımlarınızdan dolayı kutluyorum sizi @BUSE KOYUNCU ama sizin yinede geri dönüşüm alakalı olarak sektöre girme gibi bir istedğiniz varsa tüm tecrüberlimizi paylaşırız.

@BUSE KOYUNCU
Buse hanım merhaba, haci serkan ve kubilay arkadaşlarımız guzel yere değinmiş. Lafim yanlis anlasilmasin ama bu sektöre girmek için bu işi yapanlarin yaninda en az 3 sene pismeniz gereklidir. Çünkü zevkli ve eğlenceli bir iş. Plastik geri kazanima girmenizi tavsiye ederim ilerde bende bu ise girmeyi cok istiyorum. Gerekirse ortak calisalim ama hangi malzeme ne kadara alinmali gerekirse yanlis yaparak öğrenmenizi tavsiye ederim. Insallah başarılı olursunuz.

@kubiay DUMAN
Çok teşekkür ederim Kubilay Bey; bende hemfikirim Serkan Beyle ancak sizlerin değerli tecrübelerine elbette her zaman ihtiyacım olucaktır.

@Adalet savascisi
Çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için ; asla yanlış anlamam haklısınız tabi ki işi öğrenmeden , dediğiniz gibi yanlış yaparak da edineceğim bilgi birikimlerine sahip olmak isterim. Ben bu sektöre kendimi daha yakın hissediyorum talebim o yüzdendir aslında, başarılı olmak da ödülüdür benim için . Plastik geri kazanım hakkında tavsiyenize dikkat edeceğim teşekkür ederim. Elbette ileride neden olmasın hep birlikte başarılı oluruz inşallah @Adalet savascisi