• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geçici Depolama İzni

Ahmet YEŞİLKÜNAR

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Esli Endüstriyel Atıksu Arıtma Sis.
Herkese Merhaba,
Bir tesisimde aylık 1000 kg üstü tehlikeli atık oluşuyor, bu yüzden geçici depolama izni için başvuru yaptım. Fakat İl müdürlüğündeki personel geçici depolama izninin 800 lira harç bedeli olduğunu ve döner sermayeden referans numarası alarak harç bedelinin yatırılması gerektiğinin söyledi. bildiğim kadarıyla geçici depolama izninin herhangi bir ücreti yok. Ben mi yanlış biliyorum yoksa personel geçici depolama tesisi (382 sıra no,106 gelir kod no) ile mi karıştırıyor. tesis araç bakım servisi madeni yağdan giriyor deçici depolama iznine.
yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler)

Ahmet YEŞİLKÜNARÜstad Merhaba,

1000 kg üstü tehlikeli atıklar için alınan geçici depolama izinleri ücretsiz olarak alınır. Memurun demiş olduğu izin; 2021 yılı birim fiyat listesine bakıldığı zaman "Geçici Depolama Tesisi İzinleri ( Fabrika Sahası İçindekiler Hariç)" ifadesi geçmektedir ve bu bedel 800 TL' dir. Memur karıştırmış olabilir. Parantezin içerisinde yer alan ifadeye dikkat etmek gerekir. 😊😉