• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Geçi̇ci̇ faali̇yet belgesi̇

Şazime PEKDEMİR

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
EN-VA
Merhabalar;

İl Müdürlüğü uygunluk yazısı başvurusu aldığım bir tesis için GFB başvuru aşamasındayım. Ancak İl Müdürlüğü uygunluk başvurusu alındıktan sonra tesisin kapasite raporu güncellendi. GFB Başvurusunu ilk defa yapacağım için e-izin uygulamasında İl Müdürlüğü uygunluk aşamasında girdiğim bilgiler otomatik olarak çekilmiş olup, kapasite raporundaki değişen kısımları sistemde güncelleyemiyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor. İl Müdürlüğü uygunluk yazısını mı yeniden başvuru yapıp güncellemeliyim? konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kapasite raporunun güncelleneceğini firma size bildirmiş miydi? Aslında rapor güncellendikten sonra başvurulsa daha iyi olurdu. Kapasiteniz arttı mı azaldı mı? Uygunluk yazısını almadınız sanırım. Başvuru yaptınız galiba? Bence son kapasite raporu ile birlikte yeniden uygunluk yazısı için başvuru yapın. Burada yazılana göre ben olsam yeniden uygunluk için başvuru yapardım.