• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Firmamızın malzeme kısmından uzun süre sonra çıkan kimyasal olduğunu düşündüğüm atık hk.

ibrahim çoban

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Askeri Fabrika
Öncelikle Merhabalar tüm meslektaşlarıma kolaylıklar diliyorum;
Fotoğraflarını sunduğum atık malzeme birimimizden atık alanımıza yollandı. Artık kağıtları vs eksimiş varil muhtemelen sıvı bir madde ve donmuş, şişmiş vagon onarım ve vagon üretim işlemleri yapan bir kurumuz bu varili atık olarak yollayacağım ancak ne olduğunu bulamadığım için hangi atık yoluyla göndermem gerektiğini de bilemedim. Belki fotoğrafı görünce çalıştığı sektör itibariyle birisi bilebilir.
Saygılarımla

Ekli dosyalar

• 1701763829688.jpg
    1701763829688.jpg
    8 MB · Görüntüleme: 30
  • 1701763829679.jpg
    1701763829679.jpg
    7.4 MB · Görüntüleme: 28
msdsleri bulunup ona göre atık cinsi belirlenip yollanmalı.

organik, inorganik maddeleri üzerinden yollanabilir.