• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Evsel nitelikli atıklar

hasan140715

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
ENSATURK MÜHENDİSLİK
Arkadaşlar Merhaba,

Tesiste oluşan evsel nitelikli atıkların belediyeye verildğine dair belge ne olabilir?

Tesiste evsel atıklar için ayrı bir geçici depolama alanı yok. Evsel atıklar tesisin sokağında bulunan Belediyeye ait konteyerlara atılmaktadır.

Belediye ile görüştüm onlarda ondan ona yönlendirip duruyor.

Denetim olacak ve istenen belgeler arasında evsel nitelikli atıkların belediyeye verildğine dair belge var. Ne yapabilirim?

Teşekkürler.

Hasan bey merhabalar,

Bir dilekçe ile belediyeye başvurup, evsel katı atıkların belediye ile alındığı yazısını alabilirsin. O yazı denetimlerde geçerlidir. (Tesisimizde oluşan evsel nitelikli katı atıkların belediye ekiplerince alındığına dair yazının tarafımıza verilmesi hususunda gibi)

@Müge ç. Müge hanım birleşik denetim sırasında da sadece yazı olarak teslim edildiği belirtilse yeterli olur herhalde değil mi, bende hep miktar olarak nasıl net rakam vereceğiz diye düşünüyordum.

@Ömer Es Ömer bey denetim sırasında evsel atıkların belediyeye verildiği yazı gösterilse yeterli olur (tabi İl çevreden İl çevreye değişmezse), miktar olarak net rakam vermemiz pek mümkün değil sorduklarında ortalama bir rakam verirsiniz.