• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Elektronik Başvuru E-İmza sorunu

Ege Arda

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
*
Selamlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Elektronik Başvuru Platformu üzerinden bir başvuru atmaya çalışıyorum ve sitede gösterilen,verilen ayarlamaları yapıp uygulamayı(ÇSB E-imza) indirdim. Uygulama açık iken siteden başvuruyu tamamla butonuna tıkladığım vakit
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(e-İmza için sertifikalarınız okunmadı lütfen e-imzanızı takıp tekrar deneyiniz.) bu hatayı alıyorum programda ise böyle yazıyor
yardımcı olursanız sevinirim.

Ege ArdaMerhaba ,

USB olarak kullandıığınız kısımda bir sorun olabilir. Ya da bilgisayarınızın USB girişinde. Aynı hatayı ofiste bir arkadaşım almıştı. USB kısmını değiştirdik sorun düzeldi.
Dilerseniz aldığınız firmayla da görüşebilirsiniz onlar yardımcı olabilir.