• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eksik fatura beyanı

fullkonsantre

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
..
Merhaba Arkadaşlar
çalıştığım firmada kesilen faturaların en fazla %20 si ambalaj bilgi sistemine giriliyor.Geriye kalan faturaların bildirimi yapılmıyor.Bu durum yasal değil.neler yapabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum.

@çevreci3 Faturalı girişiniz azdır ondan olabilir. Çünkü atık giriş miktarının çıkış miktarına eşit veya fazla olması istenir bundan dolayı yapılıyordur. Veya lisanssız firmalarla çalışıyor olabilirsiniz. Ya da faturayı amblaj atığı değilde hurda veya atık olarak kesiyorsunuzdur ondan girilmiyordur. Yapabileceğiniz tek şey işverenle konuşmak durumu. Onun dışında sizin elinizden pek bişey gelmez açıkcası. Bu arada nerede çalışyorsunuz bilmiyırum ama tat'ta çalışıyorsunuz sanıyorum ona istinaden cevaplıyorum.

@çevreci3 siz o malzemeyi muhasebenize girerek tesisinize geldiğini zaten belgeliyorsunuz mali anlamda problem çıkmaz maliye ambalaj bilgi sistemine karışmaz. Sıkıntı yaşarsanız Çevre ve Şehircilikle yaşarsınız. Yani onlar neden ambalaj bilgi sistemine girmiyorsunuz diyebilir. Ancak maalesef hepimiz bunları yapmak durumunda kalıyoruz. Gider pusulaı ile alım yapıp muhasebe girişini yapıyoruz ama ambalaj bilgi sistemine g.p ile giriş yapamıyoruz. Yanlış mı yanlış ama sistem bunu kabul etmiyor bizede işi kılıfına uydurmak kalıyor istesekte istemesekte.