• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim ve Sertifikalar Hakkında ?

Celal Berk

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
FİRMA
Yeni mezun olucak arkadaşlara meslekte çalışan büyüklerimiz ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz sertifika ve eğitimler hakkında ? Bir sürü eğitim veriliyor bazıları cüzi miktarda değil bunlardan hangilerine katılmamız doğru olur ? Bilgileriniz için teşekkür ederim ?

@Celal Berk

Danışmanlık firmasına girecekseniz çevre görevlisi şart. Tek bir fabrika bünyesinde hem mühendis hem isg uzmanı olayım diyorsanız Çevre Görevlisi + İSG uzmanı belgesi. Eğer kalite mühendisi olacaksınız ISO 14001 ile ilgili belge alabilirsiniz. Genellikle kullanılan kalite yönetim sertifikası bu.

@Celal Berk
akredite olması gerekiyor. Türkak akredite sitesinden güvenilir firmaları takip edebiliyorsunuz.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
bu siteyi takip ediyorum temmuz ayında katılmak isteyen arkadaşlarla toplu katılım sağlayabilirsek aslında indirimden de yararlanabiliyoruz. İnceleyebilirsiniz.

TSC akademinin İstanbulda ki yönetim sistemleri uzmanlık eğitimine katılmayı düşünüyorum. (21-22 temmuzda) gelmeyi düşünen varsa toplu gidelim. @Aysel Ünal

Kişi sayısına bağlı olarak indirim ücretleri aşağıdaki gibi. Yalnız şöyle bir sıkıntı var arkadaşlar?? 22 temmuz kpss ye girecek arkadaşlar için kpss tarihine denk geliyor. Şu anda @Hamza Ay ve ben 2 kişi olarak katılım durumunu belirttik. Bu yorumun altına ya da mail adresime katılım durumunuzu bilgi verirseniz ( [email protected] )kişi sayısına göre ben seminer için tarih değişikliği yapılıp yapılamayacağı ile ilgili arayıp görüşeceğim.

Arkadaşlar eğitim tarihinin kpss sınavına denk gelmesi, eğitim tarihinin değişmesinin mümkün olmaması ve başka nedenlerden dolayı katılımımızı iptal ettik bilginize..

Ekli dosyalar

• indirim.PNG
    indirim.PNG
    6.2 KB · Görüntüleme: 9