• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim saati kaç saat ?

A

Anonim (ee97)

Fabrikalarda verilen çevre eğitimleri kaç saat olmalı? Toplam veya eğitim başına? Mesela isg'de atıyorum az tehlikeli sınıfta 90 saat sanırım. Çevrede kaç saat olmalı nerede yazıyor? İnsan kaynakları eğitim saatimden kıssın istemiyorum. Resmi olarak hakkımız ne kadar?

Anonim (ee97)O kadar fazla değil. İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Az Tehlikelide 8 Saat ve bu eğitim 3 Yıl içinde yapılmalıdır.

Çevre Mevzuatı içinde bu eğitimlerin saati değil sayısı önemlidir. Çevre Yönetimi Hiz. Hak. Yönetmelik içinde şu hüküm var

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .