• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ecbs - uygulama listesi - moyden

Hüsamettin Selçuk

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
eu
Merhaba, Sayın Arkadaşlar;
Moyden belgesi daha önce alınmış ve sistem üzerinden açılışı yapılmamış. Şimdi, mevcut belge ile Moyden belgesini açarak aktif kullanılmasını sağlamak istiyorum. Eçbs üzerinden uygulama listesinde görünmüyor. Daha önce ki tesislerimde Moyden ile ilgili bir uygulamayı gördüğümü hatırlıyorum ama kaldırılmış olabilir mi. Şimdiden bilgi paylaşımınız ve yardımınız için teşekkür ederim.

EÇBS üzerinden "Atık Yönetim Uygulaması"na tesis seçerek giriş yapıyorsunuz. Daha sonrasında uygulamanın ana sayfasında sol tarafta bulunan listede "MOYDEN" başlığı altından işlemlere devam ediyorsunuz.

Ekte yer alan kısımda görüyor olmanız gerek. Motat anasayfada MOYDEN.JPG

Özgün Yağız ÖZGÖRENBurada da görünmüyor maalesef, en iyisi il müdürlüğe iletişime geçmek sanıyorum. Uygulamayı görmeyince acaba Moyden uygulamasından vazgeçildi, Motat üzerinden sadece çıkışlar mı takip edilecek diye düşündüm.
@Olgaç Sürmelihindi bey, Moyden belgesi alınmış ve bir tarafa konmuş. Ne kayıt açtırılmış ne de herhangi bir kayıt işlemi yapılmış. 130208 atık yağ kodu ile çıkış yapmayacak olsak, belki hala haberim olmayacaktı, Bu da ayrı mesele

Benimde başıma geldi. İl müdürlüğüne telefon açın düzeltiyorlar