• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

EÇBS Tesis Ekleme Hakkında

Samet Birinci

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
üniversite
Herkese merhaba;

Birkaç hafta önce iki farklı firma için il müdürlüğüne EÇBS üzerinden oluşturulan form ile hesap açılışı başvurusunda bulunmuştuk.
Hesaplar açıldı ve ikisini de 'hesabı tesis olarak kaydet' şeklinde devam ettim. İkisinin de hesap durumu onaylı aktif gözüküyor. Uygulamaları çalışıyor burada bir sıkıntı yok. Fakat danışmanlık firmamızın bünyesine EÇBS üzerinden eklemek ve sözleşmemizi yüklemek istediğimde firmalardan birinin vergi numarasını giriyorum fakat çıkmıyor. Öbüründe böyle bir sorun yaşamadım her şey normal ilerledi sözleşmeyi yükledim çevre mühendisini atadım.

Bu sorun hangi sebepten kaynaklanmaktadır ? Yanlış yaptığım bir şey mi var acaba çözemedim. Bu durumu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Samet Birinci
Merhaba,

Bu tür sorunun sebebi genelde şu oluyor, umarım size de çözüm olur. Firma yetkisini EÇBS - Yeterlik Uygulamasına yönlendirin. En az bir kez giriş yapsın ve giriş yaptığında adının altında doğru firmayı gördüğüne emin olsun. Ondan sonra muhtemelen siz de danışmanlık sisteminize girip, gereken sözleşme yüklemesini yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.