• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eçbs şube ekleme

Mert_keskin

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
Merhaba arkadaşlar çevre yönetim birimimiz var farklı şehirde aynı vergi numarası olan bir fabrikamıza ( EK-2) eçbsden şube olarak atayıp çevre yönetim birimine dahil edebilirmiyiz ?

Cem Bey Merhaba🙋‍♀️
Yeni çalışmaya başladığım şirkette istanbul dışında fabrikamız ve istanbulda merkez ofisimiz var. Bunlar için eçbsde merkez ofis ve fabrika için şube kaydımız var. Şimdi ise mevcut durumumuza adana bölge, izmir bölge ve ankara bölge ofisimiz eklenecek. Bu bölge ofisleri için eçbsde şube mi açtırmamız gerekiyor? @Cem Yılmaz

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
duygu G.Merhaba,

Ticaret sicil gazetesinde açılışı gerçekleşecekse ve bu şubelerde de EÇBS'de doldurulması gereken bilgiler olacaksa yapılması gerekiyor. Örneğin sadece bir muhasebe ofisi olacaksa EÇBS açtırmak gereksiz. Ancak bir üretim, depolama faaliyeti olacaksa açtırmak lazım.

Önceki cevapları görüntüle…
Cem YılmazAslında şöyle örneğin adana şubesi için; orada birkaç şantiye olacak, bu şantiyelerin yönetimi için de ofis olacak, oradaki ofise şantiyedeki tehlikeli atıkları tek bir noktada toplamak için küçük bir depolama alanı yapılabilir. (belki ofisin bir odasını). yani o bölgede farklı şantiyelerdeki tehlikeli atıkları tek bir yerden göndermek üzere oraya toplayabiliriz.