• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

EÇBS-ABS de Düzeltme Bildirimi Hk.

• Konuyu başlatan Silinen üye 42555
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 42555

İyi günler, toplama ayırma tesisinde çevre müh. olarak çalışmaktayım. Belediyelerle anlaşmalı olarak toplama sistemini yürütmekteyiz. 2020 yılının 12. ayın da ki faturalar 7B sistemine girilirken fatura numaralarında yanlışlık yapılmış. Düzeltme için il müdürlüğüne dilekçeyle bildirdik sistem tekrar açıldı fakat fabrikalara ait faturalarda değişiklik yapabilirken belediyenin faturalarında her hangi bir değişikliğe izin verilmiyor sistemde. Belediye de ki arkadaşlarla ve il müdürlüğünde ki arkadaşlarla da görüştüm bakanlığa yönlendirdiler. Bakanlıkla da bir kere görüştüm durumu mail atın dediler. Attım ama değişen bişey olmadı 4 gündür de bakanlığa ulaşamıyorum. Ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, belediyede çalışan arkadaşınız kendi sisteminden hangi fatura yanlış ise önce onu revize göndermesi gerekiyor. böylece sizin sisteminize düşecek. o zaman silip yeniden yükleyebiliyorsunuz. Bu şekilde düzelmiyorsa bakanlığı beklemeniz gerekir.

Alime Hanım, teşekkür ederim. Yalnız belediye de ki arkadaş sistemden revize gönderemiyormuş yada kendisi de bilmiyor bilemedim bende, sistemini bende göremiyorum o yüzden pek tarif edemedim. Biliyorsanız yardımcı olur musunuz?