pre_conception
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- Kurumsal (:
Arkadaşlar,
Format sonrası "DijitalImzaSetup" ı eskisi gibi yüklemeye çalıştım ama olmadı. Bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
DijitalImzaSetup dosyasını açıyorum 1.inci pencere açılıyor.
Yükle diyorum 2.inci penceredeki hata çıkıyor: "Yükleme İşlemi sırasında hata oluştu: C:\Program Files\Java\jre6\lib\ext\commons-codec-1.3.jar (Erişim engellendi)"
Tamam dediğimde ise "Yükleme İşlemi sırasında hata oluştu: null" ekranı görünüyor.
Tamam-Tamam-Tamam-.. diyorum en sonunda zar zor uyarı penceresi kapanıyor.
"commons-codec-1.3.jar" dosyam olması gereken yerde yok. (:
indirdim tekrar kuriyim dedim bu kez de en sondaki h ata görünüyor.
Virüs programım engelliyor olabilir diye onu bile devre dışı bıraktım aynı işlemleri uyguladım sonuç değişmedi.
Yardım edebilecek kimse var mı?
Format sonrası "DijitalImzaSetup" ı eskisi gibi yüklemeye çalıştım ama olmadı. Bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.
DijitalImzaSetup dosyasını açıyorum 1.inci pencere açılıyor.
Yükle diyorum 2.inci penceredeki hata çıkıyor: "Yükleme İşlemi sırasında hata oluştu: C:\Program Files\Java\jre6\lib\ext\commons-codec-1.3.jar (Erişim engellendi)"
Tamam dediğimde ise "Yükleme İşlemi sırasında hata oluştu: null" ekranı görünüyor.
Tamam-Tamam-Tamam-.. diyorum en sonunda zar zor uyarı penceresi kapanıyor.
"commons-codec-1.3.jar" dosyam olması gereken yerde yok. (:
indirdim tekrar kuriyim dedim bu kez de en sondaki h ata görünüyor.
Virüs programım engelliyor olabilir diye onu bile devre dışı bıraktım aynı işlemleri uyguladım sonuç değişmedi.
Yardım edebilecek kimse var mı?