• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Deponi Sahasında Pest Analizi

Sibel Yıldız

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
henüz çalışmadım
Merhabalar, proje dersim için Pest Analizi yapmam gerekiyor fakat tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.
Örnekle açıklayabilir misiniz?

PEST Analizi, stratejik planlama yaparken içinde yer aldığımız çevresel faktörleri irdelememize yarayan, bunların bizim üzerimizdeki etkilerinin neler olduğunu ve olacağını görmekte kullandığımız ve Politik, Ekonomik, Sosyal ve Teknolojik anlamda çevrenin ne olduğunu ve nereye gitmekte olduğunu gösteren bir analizdir . Ben sana temiz enerjiyi öneririm ( güneş enerjisi , rüzgar enerjisi gibi ) . Politik açıdan baktıgında enerjıde dışarı bagımlıyız ve en ufak bır anlaşmazlıkta enerjıyle tehdıt alıyoruz ( ama guneş yada ruzgarın bagımsızlıgı var ) Ekonomik olarak ( yatırım malıyetlerı yuksek ama fızıbıl amortısmanı ön görulebılır ) Sosyal açıdan ( temiz enerji insan saglığına daha az etki ) Teknolojik olarakda ( ılerde daha uygun malıyetlı gunes panellerı dahada gelıstırılebılır arge projelerı olabılır. Sadece sana bakış açısı katsın dıye bır kaç örneklendırme yaptım çogaltabılırsın :) Deponi sahası içinde metan ve elektrik üretimi örnek verilebilir )

Son düzenleme: