• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Danışmanlık firması

İlayda SÖNMEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Yok
Arkadaşlar merhaba, Çevre danışmanlık firması açmak istiyorum.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar destek verebilir mi ? nasıl bir yol izlemeliyim

Çevre danışmanlık firması kurmak için en az 5 kişiden oluşmanız gerekiyor. Çevre Yönetim Hizmeti Yeterlik Belgesine sahip bu 5 kişinin en az 4'ü çevre mühendisi olmalı. Kişiler:
En az 1 adet 7 yıl tecrübeli
En az 1 adet 5 yıl tecrübeli
En az 1 adet 3 yıl tecrübeli şeklinde olmalıdır. Daha üzeri olabilir ama daha aşağısı olamaz. Bu 7 yıllık kişi koordinatör ünvanına sahip olacaktır.

Bunlar sağlandıktan sonra ofisinizin sağlaması gereken şartlar var. Kısaca Yer Uygunluk Belgesi olarak da geçer ve bağlı bulunduğunuz İl Müdürlüğünüze başvuru yaparak, yerinde denetim sonrası alınır. Bu yerinde denetimde aşağıdakiler kontrol edilir:
-En az 5 bilgisayar (her çalışana bir tane olacak şekilde)
-En az 5 çalışma masası (her çalışana bir tane olacak şekilde)
-En az 1 adet yazıcı
-İnternet erişimi
-En az 40 m²'lik ofis alanı
-Arşiv
-Şirket aracı

Tüm bunları sağlarsanız, Yeterlik Belgesi alma sürecinizi devam ettirebilirsiniz.

Son düzenleme: