• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

ÇMO üyelikten çıkma sorunları

deniz yaman

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
belediye
arkadaşlar merhaba ben geçen yıl ki seçimlerde odaya üye olmuştum. şimdi çıkmak istiyorum 5 yıllık ücret ödenmeden çıkamazsın deniliyor. forumdaki diğer konulara baktım cevap bulamadım. bu konu hakkında gerçek bilgisi olanlar yazabilir mi ? odanın böyle hakkı varmı üyelikten çıkanlar varmı ne gibi sorunlar yaşadılar acaba

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
(TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ ANA YÖNETMELİĞİ) bu yönetmelikte yazıyor ama odanın uygulaması garip geliyor bana bunu okuduktan sonra oda ile iletişime geçerseniz daha net bilgi alabilirsiniz kendilerinden .

şöyle ki; oda size bir dilekçe ve aidat borçlarınızı ödemeniz gerek diyor dekontları ve dilekçenizi getirin diyor ancak. yönetmelik hükümlükük vs. hiçbir yerde 5 yıllık ödenir yazmıyor. en azından ben bulamadım.

@mustafa_kibaroglu teşekkür ederim baktım oraya da sorumun cevabı yok. odanın sitesinde istifa dilekçesi yok istifa etmek için buton yok ama üyelik için vs bütün butonlar mevcut banka ibanları mevcut soruma cevap yok.

Siz ne kadar yıl ödemediyseniz Zaten mezun olduktan hemen sonra üye olmadıysanız mezuniyetle üye olduğunuz tarih arasındaki ücreti üye olurken alınıyor. 5 yıl geriye ödeme şartı yok diye biliyorum.