O
oseflek
öncelikle sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
sitenin eksi fecabook altyapısını kullanmak gayet zekice.
çevre mühendislerinin tanışma alanı vb vb yapması mantıklı.
ama büyük bir problem var. ben bu siteye genellikle mesai saatleri içerisinde giriyorum ve diğer arkadaşlarda büyük ihtimalle öyledir. ve her gören facebookta olduğumu zannediyor ve 'sende hiç çıkmıyorsun be bilader' diyorlar. çünkü site facebook a benziyor.
Bildiğiniz gibi bazı firmalar ofisten sosyal ağlara girişleri iptal ediyorlar. bizde öyle bir sorun yok ama iş ile ilgili araştırma yaparken, yazı okurken de feyste takılıyor imajı vermek hoş olmuyor pek
) banner vb leri değiştirmeniz sıkıntı olabilir ama en azından rengi değiştirseniz birde çevre mühendisliğinin amblemini koysanız hoş olabilir diye düşündüm... mesela cırtlak bir yeşil gayet çevreyi anımsatabilir. ama mavi feysi anımsatıyor.
sitenin eksi fecabook altyapısını kullanmak gayet zekice.
çevre mühendislerinin tanışma alanı vb vb yapması mantıklı.
ama büyük bir problem var. ben bu siteye genellikle mesai saatleri içerisinde giriyorum ve diğer arkadaşlarda büyük ihtimalle öyledir. ve her gören facebookta olduğumu zannediyor ve 'sende hiç çıkmıyorsun be bilader' diyorlar. çünkü site facebook a benziyor.
Bildiğiniz gibi bazı firmalar ofisten sosyal ağlara girişleri iptal ediyorlar. bizde öyle bir sorun yok ama iş ile ilgili araştırma yaparken, yazı okurken de feyste takılıyor imajı vermek hoş olmuyor pek