• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre yönetim birimi hakkında

Atakan Fazlı

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Kocaeli KOBİ OSB
Merhaba,

OSB bünyesinde çevre yönetim birimi kurmak istiyoruz. Daha önce e-yeterlilik üzerinden ÇYB başvurusu yapan oldu mu? 2 adet çevre görevlisi ve birinin en az 3 yıl tecrübeli olma zorunluluğunu karşılıyoruz. İstenilen evraklara ÇŞB'nin sitesinde mevcut fakat e-başvuru ile istenen evraklardan bahsedilmiş. E-yeterlilik üzerinden istenen evraklar da aynı mıdır? Konu hakkında tecrübesi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Atakan FazlıMerhaba Üstadım,

Sisteme giriş yaptığınızda sizden istenilen bilgi ve belgeler mevcuttur. SGK hizmet döküm belgesi ve firmaya ait ticaret sicil gazetesi istenmektedir. Bakanlık bazen ekstra belge olarak daha önceki firmalarda Çevre Mühendisi olarak çalıştığınıza dair yazı isteyebilir.

Şimdilik bu kadar.

Merhaba, sisteme girdiğinizde nereden başvuru yaptınız, adımlarını yazmanız mümkün müdür?