• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre yönetim birimi belgesi

cevremuhendisiyagmur

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
çalışmıyorum
Merhaba, tesisimizde Çevre Yönetim Birimi kuruldu ve beni dahil ettiklerini söylediler ben bunu nereden görebilirim?
E-yeterlik uygulamasında sadece çevre görevlisi belgemin başvurusu ve onayı görünüyor. Çevre yönetim birimini göremiyorum.

Çözüm
cevremuhendisiyagmur
Merhaba,

Sizi dahil edebilmeleri için, öncelikle sizin onay vermeniz gerekiyor. E-Yeterlik uygulamasına giriş yapıp, sol taraftaki sekmede yer alan Kullanıcı İşlemleri > Onay Bekleyen İşlemler yolunu izleyerek onayı veriyorsunuz.

Onay işlemini yaptıktan sonra yine Kullanıcı İşlemleri kısmında yer alan Kişisel Bilgiler kısmında "Çalıştığı Firma/Kurum/Kuruluş" kısmından görebilirsiniz durumunuzu.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Merhaba,

Sizi dahil edebilmeleri için, öncelikle sizin onay vermeniz gerekiyor. E-Yeterlik uygulamasına giriş yapıp, sol taraftaki sekmede yer alan Kullanıcı İşlemleri > Onay Bekleyen İşlemler yolunu izleyerek onayı veriyorsunuz.

Onay işlemini yaptıktan sonra yine Kullanıcı İşlemleri kısmında yer alan Kişisel Bilgiler kısmında "Çalıştığı Firma/Kurum/Kuruluş" kısmından görebilirsiniz durumunuzu.

Çözüm