- Firma
- -
Arkadaşlar merhaba,bakanlıktan gönderilen yazı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ambalaj Atıkları Toplama Ayırma ve Geri Kazanım Tesislerini Denetleyecekler. Denetimde istenilenler;
1-) Geçici Faaliyet Belgesi veya Çevre İzin ve Lisans Fotokopisi
2-) Kapasite Raporu Fotokopisi
3-) Danışmanlık Sözleşmesi Fotokopisi
4-) Aylara ait elektrik ve su tüketim miktarları
5-) Aylara ait alınan ambalaj atıkları miktarları ve satılan ambalaj atıkları miktarları ( Satılan ambalaj atığı yoksa miktar yazılmayacak)
6-) Ambalaj atığı toplama ayırma için yapılan araç sözleşmeleri ve ruhsat fotokopileri
7-) Ambalaj atığı geri kazanım sonucu oluşan ürünlerin karşı firmaya satıldığı gösteren fatura fotokopileri ( Gelen memurlar aylara göre kendileri isteyecek)
8--) Çalışan personellerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Dökümleri ve Çevre Görevlisi SGK Hizmet Dökümü (Firmada Çevre Mühendisi çalışıyorsa istenilecek)
9-) Ambalaj atıklarını sattığınız firmaların Çevre izin ve Lisans veya Geçici Faaliyet Belgesi fotokopileri
Yazı bana ulaşmadı. Elinde yazı olan arkadaş paylaşırsa mutlu oluruz.
İyi çalışmalar.
1-) Geçici Faaliyet Belgesi veya Çevre İzin ve Lisans Fotokopisi
2-) Kapasite Raporu Fotokopisi
3-) Danışmanlık Sözleşmesi Fotokopisi
4-) Aylara ait elektrik ve su tüketim miktarları
5-) Aylara ait alınan ambalaj atıkları miktarları ve satılan ambalaj atıkları miktarları ( Satılan ambalaj atığı yoksa miktar yazılmayacak)
6-) Ambalaj atığı toplama ayırma için yapılan araç sözleşmeleri ve ruhsat fotokopileri
7-) Ambalaj atığı geri kazanım sonucu oluşan ürünlerin karşı firmaya satıldığı gösteren fatura fotokopileri ( Gelen memurlar aylara göre kendileri isteyecek)
8--) Çalışan personellerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Dökümleri ve Çevre Görevlisi SGK Hizmet Dökümü (Firmada Çevre Mühendisi çalışıyorsa istenilecek)
9-) Ambalaj atıklarını sattığınız firmaların Çevre izin ve Lisans veya Geçici Faaliyet Belgesi fotokopileri
Yazı bana ulaşmadı. Elinde yazı olan arkadaş paylaşırsa mutlu oluruz.
İyi çalışmalar.