• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre tatbikatı

çevreciayşee

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
.
Arkadaşlar merhaba,
Sitede çevre tatbikatı ile ilgili araştırdım ama 1 senaryo dışında fazla bir şey bulamadığım için konu açmak istedim bana yardımcı olur musunuz? Çevre görevlisi olduğum bir otelim iso 14001 denetimi geçirdi ve çevre tatbikatı yapmak istiyor. sizce bunu çevre görevlisi olarak benim mi yapmam gerek ya da tmgd mı yapmalı? ve neler yapabilirim. Cevaplandırırsanız çok sevinirim. Teşekkürler

çalıştığım fabrikada yılda bir kere yapıyorum ben. senaryo gereği yere çok az miktarda kimyasal sızdırıp, emici pedlerle topluyoruz.

tabi rapora böyle basit değil, süsleyerek yazıyorum :)

arkdaşlar ayık sahasında uygun bır yere yag dokun uzerıne emıcı kit veya tüstübü atın sonra onu uygun bı IBC tankda bırıktırılecegını ve bertarafa gıdecegını yapabılırsınız veya bı boyalı kabı guvenlık sartlarında yakın KuruKimyevi tozla sondurun