• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre mühendisliği uygulama odevi

Şefika Çağla KARAALİ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Öğrenci
Herkese merhaba gün içerisinde çevre mühendisliği uygulama dersim için proje konusuna ihtiyacım var. İlk kez konu açıyorum umarım bir yanlışlık yapmam. ANAMMOX prosesiyle ilgili bir konu düşündüm ama emin olamiyorum hazırlamak için iki günüm var çünkü. Su arıtımı için konu onerebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle kolay gelsin. Konu ile alakalı birçok örnek bulabilirsiniz internette.

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Ödev içeriğine gelince sizin hakim olduğunuz konuyu seçmeniz avantajlı olacaktır. Ayrıca kimi okullar içme suyuna kimi okullar atık su arıtımına ağırlık verebiliyor. Okuduğunuz üniversitede hangisi ön planda ise bu da size avantaj sağlayacaktır. Ders notlarınız ödevleriniz bence güzel kaynaklar başlamak için.

Başarılar diliyorum.