• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre mühendisi aktif i̇ş arayışı hk.

byznr

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
öğrenci
Merhabalar,
Şuan mevcut çalıştığım iş yerinden memnun değilim. Aktif olarak iş arayış sürecim başlamıştır. Avrupa yakasında iş bakıyorum.
Destek olabilirseniz çok memnun olurum.

Merhaba, nerede çalıştığınız bilinmeden, özgeçmişiniz hakkında hiçbir bilgi sahibi olunmadan bu şekilde iş aramanız çok ilginç. Nasıl bir destek bekliyorsunuz? Piyasada o kadar çok çevre mühendisi var ki Avrupa yakasında personel ihtiyacı olan birisi olsam şahsen bu şekilde iş arayan birisini döner miydim bilmiyorum. Bazen herkesin çaresiz kaldığı, bunaldığı süreçler elbette olabilir ama çözüm veya yöntem bu şekilde olmamalı. "Her şeyi denedim, yaptım, uğraştım ama iş bulamıyorum" da bahsedilen herşey bu değil. Size belki iş konusunda yardımcı olamam ama yönteminizi değiştirmenizi öneririm.