Fatih Bey yorumuma vermiş olduğunuz cevapta haklısınız söylenecek bir cümle yok. Benim serzenişim sadece o kullanılmış olan cümlenin üzerine alaylı bir şekilde cevap verilmesidir. İnsandır beşerdir, şaşar, hata yapmak bize mahsustur. Baktınız cümle üslup çerçevesi dışında, açmış olduğu konuya cevap verilmemesi en güzel cevap olur diye düşünüyorum. Bu arkadaşında bu soruyu sorarken hata yaptığını düşünüyorum, belki o anda sınav psikolojisi, telaşı cümleyi oluşturamadı tam olarak. Belki kalbi çok güzel ve hassas bir insandır, bu yapılan yorumlardan dolayı bir daha soru soramayacak ve portaldan uzak kalacaktır.
Sizlerin yaşamış olduğunuz sıkıntıları bilemem ama yönetici olmanın sıkıntıları büyüktür ve yönetici olmak sıkıntıları göğüslemek anlamınada gelir. Bunuda göğüslediğinizden eminim.
Bu arada toplantıdaki samimiyetiniz ve kibarlığınız harika sizlerle izmirde bir organizasyonda buluştuk ve sizleri tanımak gerçekten güzeldi , güzel insanları tanıyınca da onların sarf etmiş veya yazmış olduğu cümlelerin de daha güzel olmasını arzu ettiğim için yorum yapmak istedim, eğer yazdıklarımda bir hata var ise şimdiden affola.
Son olarak zaten yeterince değer verilmiyor mesleğimize, birde biz birbirimizin değerini düşürmeyelim. Canı yürekten selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.