• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izni muafiyet yazısının geçerliliği hk.

burcuka

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Anadolu universitesi
Merhabalar,
Çalıştığım firmanın 2011 senesinde alınmış olan emisyon ve atıksu konuları için çevre izninden muaf olduğuna dair yazısı mevcut. 1 hafta sonrasında Bakanlıktan denetime gelecekler. Tesiste emisyon veya atıksu konularında herhangi bir değişiklik yok. Çevre izninin geçerli olduğuna dair tekrardan yazı almak istiyorum. Bunun için bakanlığın istediği belgeler nelerdir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler

Görüş dilekçesi ve ekleriyle kep adresinden veya direkt giderek iletebilirsiniz. Gelen cevaba istinaden hareket edersiniz

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
burcukaÜstadım Merhaba,

Tesiste herhangi bir değişiklik olmadıysa (kapasite, adres vb. değişiklikler) daha önce alınan muafiyet yazıları kabul görür. Ancak siz yine de tekrardan çevre izninden muaf olduğuna dair yazı almak istiyorsanız entegre çevre bilgi sistemi üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

1635791199027.png

bu sayfada gfb lisans başvurusu sekmesi olması gerekmiyor mu

Merhaba, Çevre İzin belgemin yenilenmesi için yaptığım başvuruda son olarak ödeme aşmasına geldim. Ücret ödendi ama sistemde girmiş olduğum bilgileri onaylıyorum yaptığımda hata veriyor.
Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Ya da yanlış yaptığım bişey var mı?

Adsız.jpg

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
CANSUB.İmzalama Platformuna yönlendirdi sistem. Google chrome kullanıyorsanız eğer ekrandaki eklentiyi kurunuz. Akabinde yine ekrandaki Net Framework de kurunuz yada güncelleyiniz. Emniyet açısından anti vürüsü de devre dışı bırakın. Bu şekilde son denememde mobile imza ile evrakları onaylayıp Bakanlığa iletttim. Bilgilerinize.