• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izni Başvurusu

Halil A.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
KALTUN MADEN
Danışmanlığını yapmış olduğum tesisimizin Çevre İzni için başvuru yapmaktayım,Formlar kısmında bir kaç sorunla karşılaştım bunlardan birincisi Emisyon Azaltım Yöntemi Uygulanan Bacalar,Baca Adı,Baca Emisyon Azaltma sistemi, ve Bağlı olduğu Üniteler ben son kısımda soru sorun yaşadım
Bağlı olduğu üniteler derken tesis bir çok prosese sahip ve burda kömür yakılıyor ve cıkışı bu bacadan oluyor ben burda bağlı olduğu üniteler kısmına Yakma desem herhangi sorun olur mu ya da başka bir şey demek zorundayız EK-1 olduğu için Bakanlığa gidicek hata yapma gibi şansımız cok yok o yüzden emin olmak istedim
TEŞEKKÜRLER.

Ekli dosyalar

• 23.PNG
    23.PNG
    2.4 KB · Görüntüleme: 23
GreenPeace0Emisyon ölçüm raporunuzda yer alan ibareler ve açıklamalar ile örtüşecek şekilde sisteme girişinizi yapabilirsiniz. Söz konusu bacalarınız ile ilgili bilgiler emisyon ölçüm raporunuzda nasıl yer alıyorsa o şekilde yazmanızı öneririm.

Hata yapmaktan da çok korkmayın. Hatasız kul olmaz ;)