• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre izin tesis ekleme

Merve Ö.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
yok
Merhaba,
Danışmanlığını yeni aldığımız bir firma var çevre izin sisteminden işletmeyi buldum ve protokolu yükledim. İşletmeyi açıyorum. Bu tesise ait eklenen tesis bulunamadı diyor. Ne yapmam gerekiyor bu konuda? Böyle olunca danışman ataması da yapamıyorum

çevre bilgi sistemine kayıt ne zaman yapılıyor yani bu firma kayıtlı mı değil mi nasıl anlayabilirim

@sagapoo
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Adresine girip "Tesis kayıt" diye arama yaparsanız tesis kayıt yapmanız için gerekli bilgileri anlatıyor. Gerçi bilgiler eski, orada cevre.csb.gov.tr demiş ama
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinden kayıt yapılıyor.

arkadaşlar bende de şu an aynı sorun var. Protokol kısmında v.d yazdığımda tesis çıkıyor protokol dosyalarını yüklüyorum son adım olarak Tesis seçme kısmına geldiğimde lütfen seçiniz kısmında ekli tesis görünmüyor. Dolayısı ile çevre görevlisi ekleme sorunu yaşıyorum

@burhaneddin bu sorunu daha öncede yaşamıştım şimdi aklıma geldi. bu demek oluyor ki çevre bilgi sisteminde tesis e-izinde görünüyor şıkkı işaretli değil. bu durumda çevre bilgi sistemine kayıt yapıp ek başvuru formunu il çevreye vermek gerekiyor