• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi

Volkan Azak

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar,

söz konusu çevre görevlisi belgesi 2011 tarihinde almıştım. fakat geçen zaman içerisinde 5 yıl sonunda tekrardan vizeletmek gerektiği bildiğim halde maalesef unuttum . bunun için çevre görevlisi belgemin süresi bitmiştır. bunun için ne yapmam gerekiyor. yardım lütfen..

merhaba arkadaşlar,

bakanlığı aradığımda normalde 1 ay önceden başvuruda bulunmamız gerektiği belirtmişlerdir. ayrıca geçen zaman içinde % 50 oranında ek ücret olduğunu normal olarak 400 tl olan belgenin 600 tl olduğu birde vize için yapılması kapsamında 100 tl de onun için ödeme yapılması gerektiği toplamda 700 tl ödenmesi gerektiği bilgisi alınmıştır. ayrıca ocak ayından sonra sistemde değişiklik yapılacağı bilgisi alınmıştır. şayet yenileme işlemini benim gibi yapmayanlar var ise şayet yapmaları iyi olacaktır. aksi halde ocak ayında bizleri nelerin beklediği tam olarak bilemiyorum,

iyi çalışmalar dilerim,