• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi (biyoloji mezunu için)

özlemözeldinçeler

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
uludağ çed çevre
Arkadaşlar merhaba,
Biyoloji mezunu arkadaşların çevre görevlisi belgesi alması için neler yapması gerekmektedir bilen var mı?
Çevre eğitimini uzaktan mı alacak. Eğitimi alabilmesi için nereye kayıt olması gerekmektedir?

Bir süredir çevre mühendisleri dışında eğitim açıldığını görmedim.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresinde çevre görevlisi duyuruları oluyor. Burayı takip edeceksiniz. Eğitim bilgileri burada yayınlanıyor. 2015 Mayıs'tan beri takip ediyorum ben, bu süreçten beri başka mesleklere açılmadı ancak Mayıs 2015'ten önce en son ne zaman yapıldı onu bilmiyorum.

@özlemözeldinçeler en son bakanlık tarafından (2016 yılında) uzaktan (internet) eğitimi yapıldı ve sadece Çevre Mühendisleri, Çevre Mühendisliği Bölümünde; yüksek lisans yapmış ya da ileri düzey eğitim almış olanlar belgeyi alabiliyor. 2017 yılında eğitim açılacaktı ama herhangi bir duyuru yok şuana kadar..

@berataltas son yapılan eğitimde diğer bölümlerde vardı ama seçilemiyordu ve açılacak eğitim de seçilebilirse şaşırmam açıkçası.