• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi Belgesi

Zeliha DEMİREL

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Yok
Bu yıl mezun oldum ve çevre görevlisi belgesi almak istiyorum ama hangi alanda alacağımı bilmiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen?

Silinmiş
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
ÇMBAHARMerhabalar, sorduğunuz soruyla ilgili değil ama bir soru sormak istiyorum :)
Çevre görevlisi belgesini eçbs sisteminden alırken mobil izma ya da e imza isteniyor. Hangisini kullandınız? Mobil imza kullandığımız hatlardan bi kereliğine alınca sonra iptal edilebiliyor mu ? Araştırdığıma göre e imza daha pahalı. Hangisini kullandınız yardımcı olabilir misiniz?

@EMİRE BEYZA MERT @Zeliha DEMİREL

Mobil imza aldıktan sonra kullanmazsanız operatörünüzle görüşerek iptal ettirebiliyorsunuz. Bu durumda ücret alınması durduruluyor. Ancak E-İmza aldığınızda böyle bir imkan var mı bilmiyorum. Satın aldıktan sonra direkt sertifikanın son kullanma tarihi oluyor çünkü.

E-izin, E-Yeterlik, Sera Gazı vb. uygulamaları kullanacaksanız herhangi bir imza kullanmanız da şart olacaktır bilginiz olsun.

Mobil imza kullanımı çok rahat 2 hafta önce aldım belge için hemen halledebildim. Ücret olarak düşük kullanımı basit.

@Cem Yılmaz bey mobil imza daha sonra işimize yarar mı yoksa iptal ettirsem sorun olur mu?

Silinmiş