• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi

Burcunur Özaydın

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Öğrenci
Merhabalar öncelikle herkese iyi haftalar dilerim. Sizlerden bir konuda bilgi almak istiyorum; geçen sene ağustos ayında çevre görevlisi eğitimine katıldım katılım sertifikasını aldım fakat kullanmadığım için sonraki aşamaları yapmadım. Geçen hafta çevre görevlisi belge ücretini yatırdım e-imzamı aldım sisteme dekontu yüklemek için e-devleti kullanarak giriş yapmayı denedim çevre görevlisi işlemleri uygulamasını seçtiğimde sistem zaman aşımı hatası veriyor ücreti yatırmadan önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım hiç, bakanlığı aradım sistemsel bir hata olduğunu söyledi tc mi alarak kontrol etti sıkıntı olmadığını söyledi bu konuda yardımcı olabilir misin rica etsem şimdiden teşekkürler

Merhabalar @rabiakoc, Bakanlık ile görüştüm bir sıkıntı olmadığını sistemde kaydımın olduğunu söyledi daha sonra ki denemelerimde sisteme giriş yaptım dekontu da yükleyip gönderdim şu an için değerlendiriliyor belgem, e devlet üzerinden birçok kez denedim sistem bazen hata verebiliyor denemelisiniz giriş yapmayı sürekli olarak, size de bilgi vereyim dedim