• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre görevlisi belgesi kaydettirme

yusufklv

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
KLV İnşaat A.Ş
Merhaba arkadaşlar,
Ben 3 kasım 2016 da online çevre görevlisi sertifikamı aldım. Bakanlığın sistemine kaydettirmedim hala,duyduğum kadarıyla 1 yıla kadar sertifika geçerliliği var doğrumu biliyorum acaba? Ayrıca;ben henüz işe başlamadım sertifikayı bir işe kabul edildiğimde kaydettirsem o tarih itibariyle mi 5 yıl geçerliliği olcak yoksa 3 kasım 2016 da egitim sertifikam cıktgı tarih baz alınıp 3 kasım 2021 demi belgemin süresi sona erecek ona göre şu an işe başlamadan boşyere kaydettirip belge sürem boşuna yanmasın diyorum ( biraz karısık anlattım umarım söylemek istedigimi anlamıssınızdır bilginiz varsa sevinirim)

ben çevre görevlisi belgemi aldım ama internetten geldi çıktı aldım onu bakanlığa mı götürmem lazım?

@yusufklv

belgenin üstünde geçerlilik tarihi yazar. bir yere onaylattırmaya gerek yok.

@yusufklv

eğitim sonunda verilen sertifika ise çevre görevlisi belgesini almak için sisteme eğitim sertifikası ile belge bedelinin ödendiğine dair dekontu sisteme yüklemeniz gerekiyor. Bu işlemi de 1 yıl içinde yapmalısınız. Ancak bu işlemleri yaptıysanız hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

@halilcevre
belgeniz hayırlı olsun. bakanlığa götürmenize gerek yok

Arkadaşlar benim herşey tamam fakat dekont ve vesikalık yüklenirken bi problem oluşuyor dosya yüklenemiyor
Fotoğraf boyutunda da herhangi bir sıkıntı yok
Nedeni nedir sizce?