• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Çevre Görevlisi belgesi edinilmesi/vize edinilmesi

hasancetintr

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Altınsoy Madencilik mermer
Değerli arkadaşlarım, dostlarım ve meslektaşlarım; Şu anda iş arayışı içerisindeyim. Ancak bu konudaki en önemli eksiğim/engelim Çevre Görevlisi Belgesi vize edilmesi ve Çevre Görevlisi Belgemin aktif kullanılabilir hale gelmesi. Çevre Görevlisi hizmetinde aktif olarak çalıştım. Ancak 2010 yılında aldığım Çevre Görevlisi belgem 2015 yılında vize aşamasına geldi, ancak sağlık sorunlarım/uzun süreli hastanede olmam sebebi ile ilgilenemedim, vize yaptıramadım. Şu anda vize edilme aşamasında. Güncel mevzuat gereği çevre Görevlisi Belgesinin edevlet üzerinden vize edilmesi ile ilgili bilgilendirebilir misiniz. Çevre Görevlisi Belgesi vize edilmeden önce/vize edilme aşamasında alınması/başarılması gereken vize eğitimi, ilave yatırılması gereken vize eğitim ve çevre görevlisi belgesi vize edilme ücreti söz konusu mu? [email protected]