• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Cevko veya tukcev e uye olmak

Mahsun Çakır

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Yarımada Çevre Danışmanlık
Biz ambalaj atigi toplama ayirma tesisi olarak Cevko veya tukceve uye olmak istiyoryz daha dogru ben istiyorum fakat teklif kismini anlayamadim .miktari biz mi belirleyip teklif sunuyoruz ? ortalama olarak ton basina ne kadar yardim ederler .bi bilgsi olan var mi ?..uye olurken gereginden fazla ucuk miktarlar vermek istemiyorum .yardimci olursaniz sevinirim .

Belediye ile sozlesmemiz var .onu yazamamisim .benim bekledigim cevap tam olarak bu degildi :)@ftmnryldrm93 uye olduktan sonra dusuk satista yapmak istemiyorum .ortalama olrak malzemw cinsine gore ne kadar bi miktar talep etsem dogru olur ? siz hic uye oldunuz mu

Kagit kartonu tukcevle diger atiklarida cevkoyla belgelendirme sansim var mi .iki yetkili kurulusla belgelendirme yapmis opacagim cunki .ama farkli malzemeler

Belediyenin olduğunu belirtmediğinden böyle bir cevap aldın. @mahsunGS Sen normal yapabiliceğin tonajı vermek zorundasın onlar zaten max ne kadar tonaj yapacağını biliyorlar (nüfus hesabına göre) . Sen sadece tonajını veriyorsun çalışmak istediğini talep ediyorsun. Çevko Tükçev ya da Pagçev onlar eğer sizin firma ile çalışmak isterse onlar tercih edip belgelendirme ücretini ona göre belirliyorlar.
İkinci sorunu da açıklayım. X belediye ile çalışıyorsun diyelim aylık 10 ton kağıt belgelendireceksin bunu 8 ton Çevko 2 ton Tükçev olarak belgelendirebilirsin. Sonuç olarak iki YK ile çalışabiliyorsun.

Ben o zaman tonajlari max seviyede verip max seviyede tonaj cikartmaya calisiyim .anladim :) ayrica cok kibarca lafi alnimin catsina vurdun sagol @ftmnryldrm93 :))

:) YK lar öncelikli olarak firmanın potansiyeline bakıyorlar ÇEVKO her firma ile çalışma yapmıyor en iyi fiyatı da o veriyor. Aklınızda bulunsun.

@ftmnryldrm93 fırma potansıyelımız suan fena degıl fakat destek aldıgımız zaman cok fazla artıs gosteren bır potansıyelımız olacagını dusunuyorum . sonucta atık a gorede yardımda bulunacakları ıcın bızım ıcın cok cok avantaj saglar ..bız her fırma degılız :D en ıyı fıyatı o verıyor bılıyorum da nasıl bır yol ızlemem gerektıgını pek bılemedım şu beyan kısmında .kapasıte yuksek sıkıntı yok orda fakat belgelendırme nasıl yapılıyor vs bunları bılmeden uye olmakta ıstemıyorum .elıonızde ornek var mı hıc belgelendırmeyle ılgılı ? ben bu konuda eksıklerımı tamamlıyım atık kısmını hallederım ınsallah .potansıyelıde arttırırım insallah:)