• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Büyük ölçekli fabrikalarda çevre mühendisinin yapması gereken sorumluluklar nelerdir ?

fatihk

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
aysis atık yönetim sistemleri
Elinde bu konuyla ilgili yıllık çalışma planı olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?

Kendi işletmem deki düzenimden bahsedeyim;
Atık gönderimleri
Emisyon izni
Aylık Değerlendirme
Yıllık Değerlendirme
Deşarj Ruhsatı
Atıksu Analizleri
Atık Beyanları
Çevre konulu eğitimler

Bunun dışında başka neler yapıyor arkadaşlar bende merak ediyorum.

Gülay hanım teşekkürler değerli bilgileriniz için bu konulara dair planlı bir çalışma çizelgeniz varsa sevinirim iyi çalışmalar dilerim. @Gülay

Çalışma planınız, firmanın hangi sektöre hizmet ettiğine göre değişir bu yüzden ne işle uğraştığınızı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Mesela ben Gülay Hanım'ın sıraladığı listeye aylık kütle denge çizelgeleri oluşturmak, bunu raporlamak ve tehlikeli atık taşıyan araçların lisans takibini ekleyebilirim. @fatihkali

kendi çalışmam sisteminizi oluşturun ve planlarını kendiniz yapın Gülay hanım bahsettiği başlıklarla ilgili araştırma yapıp sizin fabrikanız hangi sektöre hangii yönetmeliklere giriyor giriyorsa neler yapmalıyım gibi yol izleyebilirsiniz