• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bursa'da lab stajı

Semanursolmaz06

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Öğrenci
Herkese merhaba ,Bursa Kestel de nerelerde lab stajı yapılabilir,bilgisi olan var mı?

@Mehmet Baytemur
Nisan ayından 9 ay geçmiş stajı 10 ay değilse bitmiştir :) lab stajı için bilgi istersen yardımcı olabilirim takıldığın yerde ..

@Ferhat Elçi

İyi olur Ferhat Bey :) Staj yaptığımız yerin çok önemli olduğunu düşünüyorum.Stajımı yurtdışında yapmak istiyorum olmazsa İstanbul'da çok iyi firmalar var onlarla görüşeceğim.

Sema hanım da Kestelde staj arayışında bulunmuş nerede staj yaptığını merak ettim.
Kestel bölgesinde danışmanlık firmaları yok
Labaratuvar stajına neden yöneldiğini de merak ettim.Sanırım yüksek lisans hedefi var

@jn6zo
Üniversiteye göre değişiyor. Kimi üniversiteler işletme ve büro stajı yaptırırken kimileri buna laboratuvar kısmını da ekliyorlar.

@Cem Yılmaz
Bende yeni öğrendim Cem Bey ,
2. yıl sonunda laboratuar stajı yapılması, 3. yıl sonunda
da işletme stajı yapılması gerekiyormuş
Bakalım nerelerde staj bulacağım :=)
Teşekkürlerr

@jn6zo
Zorunlu :)

@Mehmet Baytemur

Sana tavsiyem şimdiden
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
adresindeki yetkilendirilmiş çevre laboratuvarlarını araştır. Bursa ilinde epey vardır, erkenden yerini ayırtmış olursun. Hem de çevre mühendisi olarak yetkilendirilmiş laboratuvarlarda ne yapıldığını daha iyi anlarsın :)

Bursa da yada istanbul da laboratuvar uygulamaları yakın o yüzden evine en yakın laba gitmeni tavsiye ederim ... Misal ankara da ise evin bakıp o ildeki laboratuvar kapsamı hangisi iyi ise oraya gidersin yoksa istanbul izmir geç bursa da isen gene iyi laboratuvar var ... ?