• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bitkisel Atık yag ara depolama tesisi hk.

dilek doğan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
14 Ocak 2014
Şehir
Adana
Firma
y.ç
Bitkisel atik yag depolama tesisi icin ilk yapmamiz gereken asamalar nelerdir? Tesis icon elinde Eayp ornegi olan varsa yardimci olabilir mi ?
 
İlk önce ÇED Yönetmeliği'ndeki yerine bakıp, ÇED görüş yazısı almanız gerekli. ÇED görüşünden sonra İl Uygunluk başvurusu yapılmalı. İl uygunluk yazısı için fiziksel şartların sağlanması gerekli, bakanlığın sitesinden yağ ara depolama şartlarını öğrenebilirsiniz. Sonra tesis için GFB, daha sonra da Çevre İzin Lisans Yönetmeliği kapsamınızı öğrenip, sistem üzerinden başvurunuzu yapmanız gerekli. EAYP formatı da bakanlık resmi sitesinde bulunmaktadır.
 
dilek doğanKaç kişinin çalıştığına bağlı. İdari ofis varsa 16 06 01*(Kurşunlu piller), 20 01 21 (Flüoresan lambalar) ekleyebilirsiniz, 15 01 10, 15 01 11, 15 02 02 gibi kodlar genelde miktarı fazla çıkan atıklardır. Size bağlı biraz da. EAYP'ye yazdığınız atık kodlarından senede 2 defa çıkış yapmanız gerekli tehlikeli atıklar için, tehlikesizler için de senede bir defa gönderim yapmalısınız. Çıkabilecek atıkları ve miktarları hesaplayıp yazmanızı öneririm.
 
2 kişi var şimdilik depoda. bu kodların dışında yazabileceğim bir şey yok mu ?
 

Ekli dosyalar

  • izaydas-atik-kodlari.pdf
    418.5 KB · Görüntüleme: 9
Üst