• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Birleşik denetim hk.

Oğuzhan66

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Kaptan
Merhaba;

Bir firmamın önümüzdeki hafta birleşik denetimi var. İl müdürlüğü denetim için firmaya ait tanıtım sunumu hazırlamamızı istedi. Bu sunumun nasıl olacağı ile ilgili bir bilgisi olan ya da elinde hazır örnek şablon sunumu olan var mı?

Teşekkür ederim.

Çözüm
Oğuzhan66
Merhaba,

Konuyla ilgili bir taslak ya da şablon mevcut değil. Genel hatlarıyla şu sıralamayı izleyerek bir sunum hazırlamanızı öneririm:
1- İşletme tanıtımı
2- ÇED Görüşleri ve görüş alınan dönem ile güncel kapasite karşılaştırılması
3- Çevre İzni ve izin alınan dönem ile güncel kapasite karşılaştırılması
4- Kapasite Raporu
5- Hizmet veren çevre mühendisine ait bilgiler
6- Varsa yapılan emisyon ölçümlerine ait ölçüm ve rapor bilgileri
7- Varsa atıksu arıtma tesisine ait...
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Merhaba,

Konuyla ilgili bir taslak ya da şablon mevcut değil. Genel hatlarıyla şu sıralamayı izleyerek bir sunum hazırlamanızı öneririm:
1- İşletme tanıtımı
2- ÇED Görüşleri ve görüş alınan dönem ile güncel kapasite karşılaştırılması
3- Çevre İzni ve izin alınan dönem ile güncel kapasite karşılaştırılması
4- Kapasite Raporu
5- Hizmet veren çevre mühendisine ait bilgiler
6- Varsa yapılan emisyon ölçümlerine ait ölçüm ve rapor bilgileri
7- Varsa atıksu arıtma tesisine ait bilgiler (proje onayı/muafiyeti, kimlik belgesi, iç izleme numuneleri vs.)
8- Endüstriyel atık yönetim planı
9- Varsa atık depolama alanının izni
10- Atık beyanları
11- Mali sorumluluk sigortası
12- Varsa bitkisel atık yağ sözleşmesi veya yemek sözleşmesi
13- Bekra v3 bildirimi ve toplama kuralının yapım anlatımı
14- Varsa sıfır atık belgesi
15- Diğer resmi evraklar

Ortalama 20-30 dakika sürecek başarılı bir sunum ortaya çıkartabilirsiniz.
Şimdiden bol şans.

Oğuzhan66Slaytta firmanızın kuruluşunu, faaliyet konularını, iş akışınızın nasıl olduğunu, tesiste hangi işlemler yapıldığını anlatmanızı, tesis fotoğraflarını falan istiyorlar genelde. Dediğiniz gibi diğer evrakları da dosya olarak sunuyor olacaksınız zaten. Ama belli başlı olanları izin belgesini mesela firmayı tanıtırken koyabilirsiniz.

Çözüm