• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Belediye sözleşmesi olmadan başka mahalleden toplama yapmak

mustafaemin

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
vatan geri dön.
İyi çalışmalar arkadaşlar
Benim sorum iki tat firması var belediye ile sözleşmesi var ,mahalle paylaşımı yapılmış fakat kendi mahallesi haricinde AVM den konteyner koyup ambalaj toplaması yapabilir mi? yapamazsa bunun dayanağı nedir ?

@mustafaemin sızın AVM ile olan sözleşmeniz ve belediye ile yapılmış olan yukumlulukler önemlı .normal şartlarda yapamaz .bunu neye dayanarak böyle yapmışlar belediye ile konuşmuşlar mı bunları bılıyor musunuz ?. sızınle sözleşmesi varsa yapamaz .tabı fesh etme dışında .bıde beledıye ıle görusmelerı lazım bunu yapmaları ıcın .sonuc olarak karşı fırma sızın haklarınızı calıyor

AVM ler atık getirme merkezi ile belediye sisteminden çıkıp, atıklarını istediği firmaya verebilir. Konteyner ile sadece onlar anlaşma yapmıştır ücret karşılığında. Size tavsiyem bu konuyu bulunduğunuz il çevre ile görüşün, yardımcı olacaklardır.

il müdürlüğü ile de görüştüm belediye ile de görüştüm belediye zabıta göndereyim diyor il müdürlüğü bişey yapmıyor.herhangi bir sonuça ulaşamıyoruz.

O zaman alo 181 i arayın; avm atık getirme merkezi olmadan belediye sisteminden çıktığını anlatın. Bu tarz olaylarda belediyenin de sorumluluk alması esastır.