• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bekra bildiriminde miktar hk

A

Anonim (7f2c)

Arkadaşlar merhaba,
Bekra bildiriminde kimyasal miktarı için bakanlık sitesinde "Bildirim yapılırken herhangi bir zamanda bulundurulan ya da bulundurulması muhtemel en yüksek tehlikeli madde miktarı esas alınacaktır." demiş. Fakat ben bu söylemi anlayamadım.
Toplamda en yüksek miktar yine yıllık miktar olur. Her ay kullandığım malzeme için en yüksek miktar kullandığım aydaki miktarı mı yazmalıyım?

Fikir vermek adına belirteyim; önceden hep yıl içinde satın aldığımız en yüksek kimyasal miktarının mevcutta yedekleme için elimde kalan kimyasalına göre toplam değeri veriyordum, elimde en çok bu kadar tutuyorum diye. Müdürlük denetimlerde rastgele bir kimyasalın tüm yıl olan alımlarını irsaliyelerden kontrol edip beyan ile karşılaştırıyordu (beyandan yüksek alım görmemeli) . Fakat son birleşik denetimimde bir x kimyasalı için ayırdığım depo rafının max. ne kadar alıyorsa o kadarını belirtmem gerektiğini söyledi müdürlük. Örneğin o kimyasala tanımlı rafım 20 bidon ile doluyor ama ben yıl için max. 8 almışım yedekle beraber 10-12 bidon oluyor. Ama müdürlüğe göre 20 yazılmalı. Bu şekilde revize etmiştim. Bilginize.