• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bağlantı kalite kontrol izin belgesi

D. ÖKSÜZ

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
BELEDİYE
Arkadaşlar merhaba. Belediyemize bir endüstriyel tesis atık suyu için kanal bağlantı izin talebinde bulundu. Çıkan atıksularını arıtma tesisinden arıttıktan sonra belediye kanalına bağlıyorlar ve analizleri izinleri mevcut. Ben şimdi nasıl bir belge hazırlayacağım? Hiç elinde Bağlantı Kalite Kontrol İzin Belgesi örneği olan var mı?

Siz hazırlamayacaksınız bağlı bulunduğunuz şehirin su birimi(İski,teski,gazki,osb vb) onların başvuru formunu doldurun,incelemeye gelecekler. Proje onay parasını yatırdıktan sonra size DKKR/DİB verecekler. Bunu sunmalısınız.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Kim gelecek ne yapacak hiç birşey anlamadım ama :( Küçük bir belediyeyiz Zonguldak/Devrek . Sizin dediğiniz gibi bir su birimimiz yok. Bahsini ettiğim firma atık su analiz raporlarını falan sundu belediyeye bağlanmasında bir sakınca yok ama
bağlantı kalite kontrol izin belgesi verilir diyor ya yönetmelikte o nasıl bir belge onu bilemedim.

tamam küçük şehirlerde bu yazıyı fen işleri müdürlüğü verir. Kanal bağlantı yazısı derseniz yardımcı olacaklardır.

kanal bağlantı yazısı verilmiş daha önce ama şimdi endüstriyel su olduğu için bağlantı kalite kontrol izin belgesi verilir diyor yönetmelikte . Bunun bir örneği yok mu?

Bende diyorum ki kanal bağlantı yazısı,elinizde olan yazı GSMR'dir. Endüstriyel atıksu görüşü DKKR yada DİB'dir. Bende var ancak gizlilik yüzünden paylaşmam mümkün değil. Bağlı bulunduğunuz fen işleri müdürlüğü ile görüştünüz mü ? Birkez daha söylüyorum bunu sizin hazırlama yetkiniz yok.

Fen İşleri Müdürlüğü konudan bi haber. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden talep ediliyor yazı. Doğal olarak benim cevap vermem gerekiyor. Tesis ve belediye bilgilerini silip bana sadece formatını atabilir misiniz?

BEN BULDUM ARKADAŞLAR İHTİYACI OLAN KULLANABİLİR.

Ekli dosyalar

• ATIKSU BAĞLANTI İZİN BELGESİ.jpg
    ATIKSU BAĞLANTI İZİN BELGESİ.jpg
    35.2 KB · Görüntüleme: 29