• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Azıcık Sohbet :)

Hazel A.

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Madencilik Sektörü
Nasıl güzeldi çocukluğumuz.. Kar' ın yağmasını hasretle beklerdik tıpkı şimdi olduğu gibi.. Meğer ne kadar görmezden gelmiş, ne kadar normalleştirmişiz.. Kıymet bilmediğimiz o güzel kar yağışını izlemeyi, meğer ne çok özlemişiz.. Şimdi bakıyorum da uzun bir hasretin sonunda yaşanan kavuşma anı. Çocuklarıyla, aileleriyle, arkadaşlarıyla kar' ı gören herkes dışarda.. Nasıl güzel bir tablo. Öğrencilik yıllarım geldi aklıma.. Kar yağar yağmaz haber var mı? Okul tatil mi? diye uyanırdık sabaha. Çünkü kar yağması okulların tatil olması demekti. Şimdi ise öğrencilerin hepsi evlerinde, okul olsa da gidebilseler.. Bilmiyorum biz mi çok şanslı çocuklardık, onlar mı çok şanssızlar.. Ama herşeye rağmen ne güzel bir tablo şu mevsim..

Bu yazıdan sonra anlık modumuz :

1610949077074.png

Sizler şanslıymışsınız adana'ya kar yağmadığı için biz yağmurda top oynardık tenefüslerde :D. Kar görmek için yaylalara çıkardık hafta sonları :S

Geceden su dönerdik karda kaymak istediğimiz yokuş olan uygun bir yere (Trafiğe kapalı alanda :)).. Gece yine kar yağardı üstüne tam istediğimiz gibi okullar tatil.. Sabah olduğunda önce çift kat çorap üzerine poşet giyerdik(ayaklarımız ıslanmasın diye ama yine de ıslanırdı) ve altı en cilalı olanlardan bir çift ayakkabı :) arkadaşlarla toplanıp akşama kadar durmadan karın içinde olurduk. Özledik..

Ah Hazelim , öyle güzeldi ki hakikaten çok şanslıydık :) poşetle kayma turnuvaları , suyu sıkılacak kadar ıslanmış çoraplarla eve girmek :) , tost yiyip ısınıp yine sokağa çıkmakkk ahh çok özledim ama şu 2 günlük karda 4 kez çıktım kartopuna içimdeki çocuk ölmedi :) 🤩🥰

Karda oynayacağız derken iliklerimize kadar ıslanırdık, sonra eve o kadar ıslak bir şekilde gitmeyelim diye çalı çırpı yakacak birşeyler bulup kurumaya ve ısınmaya çalışırdık, birgün ateş yaktığımızda ayaklarımı ısıtmaya çalışırken, ayağımın ısındığının farkına vardığımda çoraplarım yanmıştı. :)