• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Aynı anda iki görev tanımı

İremnazz96

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
Omü
Firmada çevre mühendisi olarak çalışırken aynı anda entegre yönetim sistemi sorumlusu olarak çalıştırılabilirler mi?

Danışmanlık firması bunun olamayacağını belirtti

İremnazz96Merhabalar,

Çevre Yönetimi Hizmetleri Hakkında Yönetmelik kapsamında yer alan madde;

(6) İşletmede tam süreli olarak istihdam edilen personel, o işletme bünyesinde çevre mevzuatı ve diğer mevzuat kapsamında görevlendirilebilir, ancak bu personelin farklı bir işletmede veya firmada veya kuruluşta çevre mevzuatı veya çevre mevzuatı dışında başka bir mevzuata ilişkin yetkilendirmeler kapsamında elektronik sistemler üzerinden ataması yapılamaz.​

Aynı konu İSG için de geçerli ama bu konuda bence herkesin anlayabileceği ve ulaşabileceği yeni bir SSS düzenlemek lazım.

Peki arkadaşlar , ben şu an bi fabrikada tam zamanlı olarak çevre mühendisliğ yapmaktayım. Şu an isg hizmetini dışardan bir osgb firmasından almaktayız. Fakat önümüzdeki yıl ben isg belgesini alsam bu fabrikada hem çevre mühendisi hem isg uzmanı olarak görev yapabilir miyim? Yasal mı yani bu durum. resmiyette sigorta olayları vs nasıl oluyor?