• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

aylık değerlendirme raporu ve bildirimler

sibelkrks

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
başaranlar demir çelik inşaat geri dönüşüm san. ve tic. A.Ş.
merhabalar, bir tat tesisinde yeni işe başladım. aylık değerlendirme raporu hazırlayacağım fakat en geç ayın 15ine kadar hazırlamam gerekiyormuş fakat ben işe 17sinde başladım. yine de hazırlamalımıyım?

Aylık değerlendirme raporunun bir tarihi olmadığını biliyorum. Fakat sizden önce veya sizden sonra diye bir şey söz konusu olmamalı, yapılması gereken her şeyi geç de olsa yapmalısınız.

içinde bulunduğun ay için hazırla ve sonuç , değerlendirme kısmına işe başlamış olduğun tarihi belirt sıkıntı olmaz

Aynı fikirdeyim Serkan Bey ile.Denetimde tarih neden geç demezler, neden yapmadınız derler.Emin olun tarihe dikkat bile etmezler

@Serkan Çiçekay
anladım çok teşekkür ederim

@Ceren Saydam
rapor tarihini başladığım tarih olarak yapıyorum umarım sıkıntı olmaz

@Gülay
peki teşekkür ederim :)

¹ : İşletmeye hizmet verilmeye başlandığı tarihten itibaren her ay aylık faaliyet raporunun hazırlanması, bu raporların en geç takip eden ayın on beşine kadar işletme sahibine veya sorumlusuna sunulması ve sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
her ayın 15 i demiş ondan sebep acaba bir problem olur mu dedim ama sorun olmayacak galiba, teşekkür ederim

@sibelkrks
Önceden cevrimici izinlerden sisteme yukleniyordu ama kaldirildi. Ayin 15 ine kadar yaomak diye bir durum yok ama cokta geciktirmemek lazim

Birde Sibel hanım aylik degerlendirme ve ic tetkik raporlarina firmayi ve kendinizi zor duruma düşürecek kelimeler yazmayin. Mesela calisanlara egitim verilmemiş diyelim. Siz firmaya. Cevre mevzuati kapsaminda egitim verilmemiştir yerine firma çalışanlarına cevre mevzuati kapsaminda egitim verilecektir ve firma yetkilisi bu hakkinda bilgilendirilmistir diye yazin.☺

@Adalet savascisi
Zaten sadece eğitim verdiğim konuları yazdım aksii halde dediğiniz gibi yaparım sıkıntı olmayacaktır yinede teşekkür ederim adalet hanım :)

@Gülay
Dünyanın öbür ucuna bile gidilse cevre ve yardim deyince akla ben gelirim.☺

@surmene1967
Geri ismimi değiştireceğim.☺ teşekkür ederim.

@sibelkrks
Est üstadım. Sorun değil. Bayalanlar bastacimiz

@Adalet savascisi
kusura bakmayın tekrar, çok yardımcı oldunuz orası bir gerçek ama :)