• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma mesleki yeterlilik belgesi

Mavi_moon

Kayıtlı Kullanıcı
Firma
BTD
Herkese merhabalar. Sorum olacaktı.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Atıksu arıtma tesisinde çalışıyorum..MYK belgesi almak istiyorum.internetten araştırdım lakin atıksu arıtma ile ilgili mesleki yeterlilik belgesi veren kurum bulamadım..

Merhaba, atıksu arıtma tesisi için mesleki yeterlilik belgesi adı altında bir belge yok, ancak bakanlığın düzenlemiş olduğu eğitimlerle Atıksu Arıtma Tesis Sorumlusu Belgesi A, B, C, D sınıflarında evsel ve endüstriyel atıksu arıtma tesisleri için alınabilmekte.

MYK belgesi arıtma tesisinde çalışan personeller için alınabilmektedir. Sigorta kodu olarak arıtma işletme operatörü unvanı geçmektedir. Arıtma tesisinde çevre mühendisiyseniz arıtma tesisi tesis sorumlusu belgesi almanız gerekmektedir.